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  1. 薬膳科学研究所 研究紀要
  1. 薬膳科学研究所 研究紀要
  2. 第10号(2018年3月発行)

アブシシン酸から学ぶ食物の新しい作用機構の提案

https://nakamura-u.repo.nii.ac.jp/records/2550
https://nakamura-u.repo.nii.ac.jp/records/2550
bedc1b18-6b38-4732-87ec-4c699ee66cb3
名前 / ファイル ライセンス アクション
uchiyama_abscisic_2018.pdf uchiyama_abscisic_2018 (72.8 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2018-12-14
タイトル
タイトル アブシシン酸から学ぶ食物の新しい作用機構の提案
タイトル
タイトル A proposal for mechanism of physiological actions caused by foods containing abscisic acid
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 アブシシン酸
キーワード
主題Scheme Other
主題 食物の作用機構
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 内山, 文昭

× 内山, 文昭

WEKO 244

内山, 文昭

ja-Kana ウチヤマ, フミアキ

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著者別名 Uchiyama, Fumiaki

× Uchiyama, Fumiaki

WEKO 307
CiNii ID 9000333926818

Uchiyama, Fumiaki

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 This review describes a hypothesis that a mechanism of abscisic acid in animals by food intake is not through the systemic circulation of chemical compounds in foods,but chemical sensors outside the body.
書誌情報 中村学園大学薬膳科学研究所研究紀要
en : Proceeding of PAMD Institue of Nakamura Gakuen University

号 10, p. 1-4, 発行日 2018-03
出版者
出版者 中村学園大学薬膳科学研究所
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1882-9384
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Ver.1 2023-06-19 09:35:47.972215
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