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アイテム / Texture, sensory and swallowing characteristics of high-pressure-heat-treated pork meat gel as a dysphagia diet / 04-00-7(H24)-02-加圧・加熱・・・、時藤
04-00-7(H24)-02-加圧・加熱・・・、時藤
ファイル | ライセンス |
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04-00-7(H24)-02-加圧・加熱・・・、時藤.pdf (250.3 kB) sha256 c049088f15bc36ad10c3576476be6c6f86a6819a249e17fbd18aeb6602da864b |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2017-02-01 | |||||
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ファイル名 | 04-00-7(H24)-02-加圧・加熱・・・、時藤.pdf | |||||
本文URL | https://nakamura-u.repo.nii.ac.jp/record/630/files/04-00-7(H24)-02-加圧・加熱・・・、時藤.pdf | |||||
ラベル | 内容の要旨及び論文審査の結果の要旨 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 250.3 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
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