@article{oai:nakamura-u.repo.nii.ac.jp:00000615, author = {Orita, Ayane and Funakoshi, Atsuko and Musou-Yahada, Ayumi and Yamamoto, Kumi and Ohta, Hideaki and 折田, 綾音 and 船越, 淳子 and 武曽(矢羽田), 歩 and 山本, 久美 and 太田, 英明}, issue = {48}, journal = {中村学園大学・中村学園大学短期大学部研究紀要, Bulletin of Nakamura Gakuen University and Nakamura Gakuen University Junior College}, month = {Mar}, pages = {163--169}, title = {豆類中のフェノール性成分ならびに抗酸化活性に及ぼす加熱の影響}, year = {2016}, yomi = {オリタ, アヤネ and フナコシ, アツコ and ムソ(ヤハダ), アユミ and ヤマモト, クミ and オオタ, ヒデアキ} }