@article{oai:nakamura-u.repo.nii.ac.jp:00002536, author = {Hata, Nanako and Kitahara, Tsutomu and Yoshimura, Kayo and Itou, Chieko and Ichizu, Junko and Arima, Toshiko and Miki, Yoshiko and Kajitani, Tomie and Yasumoto, Miyuki and Ochi, Mihoko and Moriyama, Kosei and 秦, 奈々子 and 北原, 勉 and 吉村, 嘉代 and 伊藤, 智恵子 and 市津, 順子 and 有馬, 淑子 and 三木, 好子 and 梶谷, 富枝 and 安本, 美由紀 and 越智, 美保子 and 森山, 耕成}, issue = {50}, journal = {中村学園大学・中村学園大学短期大学部研究紀要}, month = {Mar}, pages = {299--304}, title = {病院食の献立のアミノ酸構成の評価}, year = {2018}, yomi = {ハタ, ナナコ and キタハラ, ツトム and ヨシムラ, カヨ and イトウ, チエコ and イチズ, ジュンコ and アリマ, トシコ and ミキ, ヨシコ and カジタニ, トミエ and ヤスモト, ミユキ and オチ, ミホコ and モリヤマ, コウセイ} }