@article{oai:nakamura-u.repo.nii.ac.jp:00002388, author = {Iriki, Hiro and Mitarai, Sayaka and Kumagai, Nana and Iwashita, Chika and Ikeda, Natsuko and Yamamoto, Moe and Yamamoto, Katsuya and Hayashi, Hideyuki and Shimakawa, Narihiro and Miyahara, Yoko and Sakisaka, Yukio and Minari, Yoshimi and Tokui, Noritaka and 入来, 寛 and 御手洗, 早也伽 and 熊谷, 奈々 and 岩下, 智佳 and 池田, 菜津子 and 山本, 萌 and 山本, 克也 and 林, 秀之 and 嶋川, 成浩 and 宮原, 葉子 and 向坂, 幸雄 and 三成 , 由美 and 徳井, 教孝}, issue = {9}, journal = {中村学園大学薬膳科学研究所研究紀要, Proceeding of PAMD Institue of Nakamura Gakuen University}, month = {Mar}, pages = {31--53}, title = {災害時における管理栄養士のためのメニュー開発とそのツールの作成}, year = {2017}, yomi = {イリキ, ヒロ and ミタライ, サヤカ and クマガイ, ナナ and イワシタ, チカ and イケダ, ナツコ and ヤマモト, モエ and ヤマモト, カツヤ and ハヤシ, ヒデユキ and シマカワ, ナリヒロ and ミヤハラ, ヨウコ and サキサカ, ユキオ and ミナリ, ヨシミ and トクイ, ノリタカ} }