WEKO3
アイテム
栄養系学生の英語学習歴とCLIL教材開発 : 調理教員と英語教員の協業の視点から
https://nakamura-u.repo.nii.ac.jp/records/2699
https://nakamura-u.repo.nii.ac.jp/records/26998cd6c9a1-7362-4a0b-b04e-ede66cdacbc8
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-03-10 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 栄養系学生の英語学習歴とCLIL教材開発 : 調理教員と英語教員の協業の視点から | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | English language education history of nutritional students and developing CLIL teaching materials : From the perspective of collaboration between cooking teachers and English teachers | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 英語教育 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | CLIL教材開発 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 郷土料理 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 調理学 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | アクティブラーニング | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 食育 | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者 |
仁後, 亮介
× 仁後, 亮介× 津田, 晶子× 大内田, 汐理× 藤原, 安奈× 中藤, 哲也× 松隈, 美紀× 三堂, 德孝 |
|||||
著者別名 |
Nigo, Ryosuke
× Nigo, Ryosuke× Tsuda, Akiko× Ouchida, Shiori× Fujiwara, Anna× Nakato, Tetsuya× Matsuguma, Miki× Midou, Noritaka |
|||||
書誌情報 |
中村学園大学・中村学園大学短期大学部研究紀要 en : Bulletin of Nakamura Gakuen University and Nakamura Gakuen University Junior College 号 52, p. 205-210, 発行日 2020-03-06 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 中村学園大学・中村学園大学短期大学部 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 1347-7331 |