Permalink : http://id.nii.ac.jp/1094/00002439/
アブシシン酸から学ぶ食物の新しい作用機構の提案
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File / Name | License |
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uchiyama_abscisic_2018 |
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オープンアクセス
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アイテムタイプ | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper |
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言語 | 日本語 |
キーワード |
アブシシン酸, 食物の作用機構 |
著者 |
内山 文昭
/ ウチヤマ フミアキ
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著者別名 |
Uchiyama Fumiaki
( CiNii ID: 9000333926818 ) |
抄録 |
This review describes a hypothesis that a mechanism of abscisic acid in animals by food intake is not through the systemic circulation of chemical compounds in foods,but chemical sensors outside the body.
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雑誌名 | 中村学園大学薬膳科学研究所研究紀要 |
号 | 10 |
ページ | 1 - 4 |
発行年 | 2018-03 |
出版者 |
中村学園大学薬膳科学研究所
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ISSN |
1882-9384
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